Onze BAK...
Niet zomaar een houten kist, maar een rijkelijk gevulde bak waar een verhaal en vooral een visie achter schuilt. Ons voornaamste doel?
Zoveel mogelijk kids in beweging krijgen!
We hebben een BAK ontwikkeld voor groep 3 t/m 5, een BAK voor groep 6 t/m 8 en een BAK voor het voortgezet onderwijs!
De BAK is hetzelfde, maar de inhoud is verschillend (passende materialen en leskaarten voor desbetreffende leeftijdsgroepen)!

Rijkelijk gevuld...
Voetballen is fantastisch, maar om iedereen in beweging te krijgen is er gevarieerd materiaal nodig om aan te kunnen sluiten bij de interesse van elk kind! Wij leveren uitsluitend materiaal wat wij kritisch beoordeeld hebben op kwaliteit (vanuit onze expertise als gymleraar).
Check HIER onze complete materialenlijst.

Activiteitenkaarten
Kinderen zijn eindeloos creatief om zelf activiteiten te bedenken zolang zij maar het juiste materiaal hebben. Om hun creativiteit te stimuleren geven we hen een klein voorzetje d.m.v. activiteitenkaarten (per materiaalsoort 2 activiteiten) zodat zij volledig zelfstandig bewegend leren regelen!

Opgeruimd staat netjes!
Heerlijk dat het materiaal altijd netjes opgeruimd kan worden. Zo blijven alle materialen goed in het zicht en verdwijnen de minder populaire materialen niet volledig uit het oog, zodat deze ook vaker gebruikt zullen worden!

Robuust & Duurzaam
Deze bak kan tegen een stootje. Het is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij kiezen bewust voor een bak van dit materiaal, want het hout is FSC gekeurd, oftewel: het hout komt uit bossen die op een maatschappelijk verantwoordelijke manier worden onderhouden. We willen bijdragen aan een gezondere jeugd, daar hoort wat ons betreft ook een verantwoorde keus voor materiaal bij.

Kindvriendelijk
De bak is zo gemaakt dat deze volledig door de gebruikers (kinderen) in gebruik genomen kan worden. Overal is aan gedacht, denk bijvoorbeeld aan stevige, grote wielen zodat de bak makkelijk te verplaatsen is; handgrepen zodat de bak over een drempeltje te tillen is; een deksel die niet zomaar dicht kan vallen en die gemakkelijk te openen is dankzij de gasveer; etc.!

Subsidies
Met deze bak wordt bewegen gestimuleerd, met alle voordelen van dien. Of het nou voor, tijdens of na schooltijd is: bewegen draagt bij aan betere schoolprestaties bij ieder kind! Deze bak valt daarom onder verschillende subsidies, waaronder bijvoorbeeld de NPO-subsidies tbv. corona gerelateerde leerachterstanden.

Aan de BAK!

Gaat jullie school of BSO ook aan de bak? 
Neem gerust contact op met ons voor meer informatie, of om een bak te bestellen!

Deze scholen gingen jullie voor!