OVER ONS


Wij, Robin van Uhm & Maarten van Gilst, zijn enthousiaste, gepassioneerde en vooral gemotiveerde ‘jongemannen’ die allebei werkzaam zijn in het bewegingsonderwijs (als docent L.O.). Robin in het voortgezet onderwijs en Maarten in het basisonderwijs. Naast ons werk zijn we ook actief als trainers bij V.V.O.G. en zelf fanatieke sporters met óf zonder onze kinderen.

Aan de bak wil van elk schoolplein in Nederland een écht sport- en speelplein maken! Wij geloven erin dat de basis van een gezond leven, met plezier in sporten én bewegen, gelegd wordt op de basisschool. Daarom vinden wij het belangrijk dat naast 2 á 3 keer gymles in de week er óók in de pauzes en voor en na schooltijd ruimte en (kwalitatief) goed sport- en speelmateriaal beschikbaar moet zijn om leerlingen te motiveren ‘in beweging te komen’.

Waarom aan de bak?
- Eén sterke, stevige en mobiele bak vol met kwalitatieve sport- en speelmaterialen.
- Genoeg keus voor iedere leerling om in beweging te komen.
- Van elk voorwerp hebben wij voor jullie een top 2 gemaakt met activiteiten die de leerlingen kunnen doen op het schoolplein, al deze activiteitenkaarten zijn makkelijk te vinden in de BAK!
- Geen discussies meer in de personeelskamer wie er verantwoordelijk is voor het buitenspeelmateriaal.
- Met onze bak scoor je zeker punten bij de leerlingen, waardoor zij lekker aan de bak gaan op het plein en jullie écht kunnen genieten van jullie welverdiende pauze!

Links: Robin van Uhm Rechts: Maarten van Gilst